Рефрактометр НТ119 (0-90% Brix) для джему, меду, желе, сиропів

В наявності
0
Модель: НТ119
1220.00грн
з ПДВ: 1220грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Рефрактометр для висококонцентрованих речовин. Рефрактометр НТ119 (0-90%) є високоточним оптичним інструментом для визначення рівня цукру в меді, желе, джемах і сиропах, для контролю і управління концентраціями рівня ... Читати далі...

Рефрактометр для висококонцентрованих речовин.

Рефрактометр НТ119 (0-90%) є високоточним оптичним інструментом для визначення рівня цукру в меді, желе, джемах і сиропах, для контролю і управління концентраціями рівня цукру в продуктах і напоях. Без автоматичної компенсації температури.

Особливості:

має три шкали:

0-42% 1.333-1.40,

42-71% (1.40-1.47),

71-90% (1.47-1.52).

Технічні характеристики рефрактометра:
1. Діапазон вимірювань: 090% цукор (Brix).
2. Крок виміру: 1%.
3. Похибка: ± 1%.

4. Алюмінієвий корпус.

5. Розміри: 30х40х150 мм.

Комплектація:

1. рефрактометр НТ119.

2. піпетка для взяття проби.

3. викрутка для калібрування.

4. ударостійкий пластиковий контейнер.

5. інструкція на англ. російською мовою.

ВИМІРЮВАННЯ

Перед вимірами проведіть калібрування рефрактометра за допомогою дистильованої води.

Рефрактометр для акваріума, купити. - ІМ Арована, 066 000 0 ...

1. Направте передню частину рефрактометра на світло, обертайте регулювальне кільце діоптрій (5) до чіткого відображення перехрестя.
2. Відкрийте отвір (2), протріть поверхню призми м'якої бавовняної фланеллю і капніть 1-2 краплі вимірюваної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окуляр відповідну виміру Brix шкалу світлих і темних кордонів.
3. Після проведення вимірювань ретельно протріть вологою марлею поверхню призми і внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь, закрийте захисну кришку і зберігайте рефрактометр в сухому місці далеко від джерел тепла і сонячних променів.

ДОГЛЯД ТА ЗБЕРІГАННЯ

1.Призми повинна бути очищена повністю. В іншому випадку забруднення можуть стати причиною помилки при проведенні вимірювань.

2. Не використовуйте воду для очищення (промивання) рефрактометра і уникайте попадання води в середину приладу.
3. Так як рефрактометр є точним оптичним приладом, рекомендується акуратне поводження з ним, догляд і зберігання. Зберігати необхідно в сухому, чистому місці. Запобігайте можливість появи цвілі і запотівання поверхні приладу. Не допускайте тряски при перенесенні і зберіганні.

4. Порушення правил застосування, догляду та зберігання можуть привести до поломки приладу і пов'язаному з цим припиненням гарантійних зобов'язань.

Довідка

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру в винограді, що приблизно відповідає подвоєною цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджених.

19,3 Брикса еквівалентні 10% спирту.

Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Написати відгук

Register to leave a review about the product and earn reward points!
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Теги: Рефрактометр, сахарометра, НТ119, Рефрактометр НТ119, рефрактометр цукру, рефрактометр желе, рефрактометр патоки, рефрактометр меду, рефрактометр джему, рефрактометр сиропу, рефрактометр для меду, рефрактометр портативний, рефрактометр для джему, рефрактометр для варення, рефрактометр варення, рефрактометр для сиропів, рефрактометр ручний, аналізатор цукристості

icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок