Кулінарний термометр AZ-8838 - пірометр для харчових продуктів.
Пірометр-термометр AZ-8838 HACCP - багатофункціональний цифровий портативний пристрій для вимірювання температури харчових продуктів.
Прилад поєднує два типи вимірювання температури:
1. Безконтактний – за допомогою інфрачервоного термометра вимірюється температура поверхні.
2. Контактний – за допомогою проникаючого зонда RTD вимірюється внутрішня температура продуктів.
Пірометр-термометр AZ-8838 має ергономічний дизайн та виконаний у формі пістолета для зручності використання. Пристрій оснащений великим РК-дисплеєм з підсвічуванням для відображення результатів. Вбудований освітлювач для виділення області вимірювання та швидкий час реакції пристрою забезпечують точне вимірювання показань температури у небезпечній зоні.
Прилад є особливо корисним при реалізації програми HACCP (Аналіз небезпеки та критична контрольна точка). НАССР є профілактичним підходом до безпеки харчових продуктів, який застосовується на всіх етапах виробництва та підготовки продуктів.
Пірометр-термометр AZ-8838 широко застосовують для моніторингу та контролю температури на різних етапах виробництва продукції в різних галузях харчової промисловості (м'ясна, молочна, хлібопекарська, кондитерська, рибна, консервна тощо), під час приготування їжі у закладах громадського харчування. , кафе, ресторани або домашньої кухні.
Особливості та переваги пірометра-термометра AZ-8838
- Незамінний пристрій за дотримання принципів HACCP для перевірки безпеки харчових продуктів.
- Швидке зняття температури в небезпечній зоні.
- Швидкий та точний час реакції ІЧ термометра – 500 мс.
- Вбудована функція таймера.
- Вбудований освітлювач для виділення області виміру.
- Попередньо встановлено ІЧ-коефіцієнт випромінювання на рівні 0,97.
- Прилад поєднує 2 типи вимірювання температури - за допомогою інфрачервоного термометра та проникаючого зонда RTD.
- Можливість зміни одиниць вимірювання температури °C/°F.
- Функція утримання даних на екрані.
Технічні характеристики пірометра-термометра для харчових продуктів AZ-8838:
Діапазон вимірювання температури ІЧ термометра: -40..280 °C;
Роздільна здатність ІЧ термометра: 0.1 °C, 0.1 °F;
Точність вимірювання температури ІЧ термометра:
<0 °C (32 °F): ± 1 °C (2 °F);
0..65 °C ( 32..150 °F): ± 1 °C (2 °F);
<65 °C (150 °F): ± 1,5% rdg;
Діапазон вимірювання температури зондом RTD: -40..200 °C;
Роздільна здатність при вимірюванні зондом RTD 0.1 °C, 0.1 °F;
Точність вимірювання температури зондом RTD:
<-5 °C (23 °F): ± 1 °C (2 °F);
-5..65 °C (23 150 °F): ± 0,5 °C (1 °F);
<65 °C (150 °F): ± 1 °C (2 °F) або 1,5 % rdg;
Довжина зонда: 82 мм;
Повторність ІЧ: ± 1 °C;
Коефіцієнт емісії: 0,97;
Розмір РК-дисплею: 21х28 мм;
Температура пристрою: 0..50 °C;
Допустима відносна вологість повітря при експлуатації пристрою вологість: <80%;
Температура зберігання пристрою: -20..50°C; відносна вологість повітря при зберіганні пристрою; вологість <90%;
Габарити пристрою: 61.5х35.5х167 мм;
Вага пристрою приблизно: 140 г;
Джерело живлення акумулятор 9 В: 1 шт.
Комплектація пірометра-термометра AZ-8838 : пірометр термометр для харчових продуктів AZ-8838; джерело живлення; Інструкція з експлуатації.
Теги: Пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838, Пірометр для харчових продуктів, AZ-8838, кулінарний термометр, кулінарний пірометр, термометр AZ-8838, пірометр для кухні,