Кулінарний термометр AZ-8838 - пірометр для харчових продуктів.

Новинка
В наявності
0
Модель: AZ-8838
Артикул: 7volt-1305
5700.00грн
з ПДВ: 5330грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Пірометр-термометр AZ-8838 HACCP - багатофункціональний цифровий портативний пристрій для вимірювання температури харчових продуктів. Прилад поєднує два типи вимірювання температури: 1. Безконтактний – за доп... Читати далі...

Пірометр-термометр AZ-8838 HACCP - багатофункціональний цифровий портативний пристрій для вимірювання температури харчових продуктів.

Прилад поєднує два типи вимірювання температури:

1. Безконтактний – за допомогою інфрачервоного термометра вимірюється температура поверхні.

2. Контактний – за допомогою проникаючого зонда RTD вимірюється внутрішня температура продуктів.

Пірометр-термометр AZ-8838 має ергономічний дизайн та виконаний у формі пістолета для зручності використання. Пристрій оснащений великим РК-дисплеєм з підсвічуванням для відображення результатів. Вбудований освітлювач для виділення області вимірювання та швидкий час реакції пристрою забезпечують точне вимірювання показань температури у небезпечній зоні.

Прилад є особливо корисним при реалізації програми HACCP (Аналіз небезпеки та критична контрольна точка). НАССР є профілактичним підходом до безпеки харчових продуктів, який застосовується на всіх етапах виробництва та підготовки продуктів.

Пірометр-термометр AZ-8838 широко застосовують для моніторингу та контролю температури на різних етапах виробництва продукції в різних галузях харчової промисловості (м'ясна, молочна, хлібопекарська, кондитерська, рибна, консервна тощо), під час приготування їжі у закладах громадського харчування. , кафе, ресторани або домашньої кухні.

Особливості та переваги пірометра-термометра AZ-8838

  • Незамінний пристрій за дотримання принципів HACCP для перевірки безпеки харчових продуктів.
  • Швидке зняття температури в небезпечній зоні.
  • Швидкий та точний час реакції ІЧ термометра – 500 мс.
  • Вбудована функція таймера.
  • Вбудований освітлювач для виділення області виміру.
  • Попередньо встановлено ІЧ-коефіцієнт випромінювання на рівні 0,97.
  • Прилад поєднує 2 типи вимірювання температури - за допомогою інфрачервоного термометра та проникаючого зонда RTD.
  • Можливість зміни одиниць вимірювання температури °C/°F.
  • Функція утримання даних на екрані.

Технічні характеристики пірометра-термометра для харчових продуктів AZ-8838:

Діапазон вимірювання температури ІЧ термометра: -40..280 °C;

Роздільна здатність ІЧ термометра: 0.1 °C, 0.1 °F;

Точність вимірювання температури ІЧ термометра:

<0 °C (32 °F): ± 1 °C (2 °F);

0..65 °C ( 32..150 °F): ± 1 °C (2 °F);

<65 °C (150 °F): ± 1,5% rdg;

Діапазон вимірювання температури зондом RTD: -40..200 °C;

Роздільна здатність при вимірюванні зондом RTD 0.1 °C, 0.1 °F;

Точність вимірювання температури зондом RTD:

<-5 °C (23 °F): ± 1 °C (2 °F);

-5..65 °C (23 150 °F): ± 0,5 °C (1 °F);

<65 °C (150 °F): ± 1 °C (2 °F) або 1,5 % rdg;

Довжина зонда: 82 мм;

Повторність ІЧ: ± 1 °C;

Коефіцієнт емісії: 0,97;

Розмір РК-дисплею: 21х28 мм;

Температура пристрою: 0..50 °C;

Допустима відносна вологість повітря при експлуатації пристрою вологість: <80%;

Температура зберігання пристрою: -20..50°C; відносна вологість повітря при зберіганні пристрою; вологість <90%;

Габарити пристрою: 61.5х35.5х167 мм;

Вага пристрою приблизно: 140 г;

Джерело живлення акумулятор 9 В: 1 шт.

Комплектація пірометра-термометра AZ-8838 : пірометр термометр для харчових продуктів AZ-8838; джерело живлення; Інструкція з експлуатації.

Написати відгук

Register to leave a review about the product and earn reward points!
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Теги: Пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838, Пірометр для харчових продуктів, AZ-8838, кулінарний термометр, кулінарний пірометр, термометр AZ-8838, пірометр для кухні,

icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок