Рефрактометр HT116ATC (58-90% Brix, 10-33% H2O) - мед, сиропи, джеми
Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру і кут заломлення Боме.
Основні характеристики
Діапазон | від 58 до 90% Brix від 38 до 43° BE' |
мінімальна шкала | 0,5% Brix, 0,5° BE' |
Довідка
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру в винограді, що приблизно відповідає подвоєною цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджених.
19,3 Брикса еквівалентні 10% спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Теги: рефрактометр, HT116ATC, Рефрактометр HT116ATC, Рефрактометр для меду HT116ATC, рефрактометр для меду, Рефрактометр меду, Рефрактометр меду HT116ATC, рефрактометр патоки, рефрактометр для патоки, рефрактометр сиропу, рефрактометр для сиропу, рефрактометр карамелі, рефрактометр 116, рефрактометр для сіропів, рефрактометр джему, рефрактометр для джему, рефрактометр ручний, рефрактометр портативний, аналізатор цукрістості в меді